FORSIDEN PROJEKTER SENESTE ÆNDRINGER TILFÆLDIGT OPSLAG HJÆLP KONTAKT
 
INDEX   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å  
FIND DIT SLIK
Type:
Form:
Farve:
BEDST VURDEREDE SLIK
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
NYESTE OPSLAG
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
ZULU
En ommer
Man skal ikke forandre en vinder. Købte en pose af de nye og det var ikke en zulu mere. Både smag og konsistens er forkert. Jeg fandt 5 poser af de gamle langt ude på landet og køber ikke flere før Haribo tager sig sammen og laver den gode gamle zulu igen.
Skrevet af Palle Andresen den 11/7-13 kl. 18:06 Kommentarer (0)
Hvor kan man købe Zulu
Jeg vil gerne vide hvor i Nordjylland Zulu kan købes, jeg vil ikke købe i løsvægt, men poser ja mange poser, men de er ikke så stærke som i de gode gamle dage eller er det min smag der forandret sig?? Zulukvinden
Skrevet af Kirsten den 28/8-08 kl. 00:36 Kommentarer (0)
En klassiker
En af mine favoritter, blir aldrig træt af dem. Men hvor jeg dog savner den gamle brune pose med Zulukvinden på. Det er den jeg forbinder med Zulu lakridsen istedet for den der nyere intetsigende rødlilla pose...ved godt det er ret ligemeget, men det gir nu en bedre oplevelse hvis man holder sig til det originale design, særligt hvis det var et så godt design som her :)
Skrevet af Bjørn den 27/1-08 kl. 03:39 Kommentarer (1)
Den sprødhed..
..der knaser udenom selve lakridsens lakrids-hed indeni - uhm - det er lækket. Man bliver hooked på selve biddet. Der måtte godt komme mere mentholsmag i som i gamle daw, til min smag.. Hvor er det nu man køber dem? Ser dem for altfor sjældent i forretningerne. Og hvor kan man købe alskens godt slik i større mængder, her på nettet. Url anyone?
Skrevet af Kirsten den 8/9-07 kl. 16:06 Kommentarer (0)
Odt råd
Det bedste ved Zulu er simpelthen af kombinere dem med super piratos - giver en formidabel smag
Skrevet af Martin den 5/6-07 kl. 14:59 Kommentarer (0)
Zulu
Jeg vil give Jim ret, de smager ikke ligeså stærkt som da jeg var barn, da var de så stærke at man ikke kunne tage mere end en i munden ad gangen, idag kan man nemt "kyle" det der kan være i munden.Vores søn er vild med dem og har altid været det.
Skrevet af Hanne den 4/5-07 kl. 16:25 Kommentarer (0)
Zulu er godt
Men, de smager altså ikke som i gamle dage, og deres konsistens som det vist hedder er ikke den samme. Jeg husker dem fra da jeg var barn, og der var de stenhårde, og knækkede over hvis man bed hårdt nok. De Zulu man kan købe nu bliver bare til en klæbrig masse som klistrer sig til tønerne. Som jeg husker dem, så smagte de også mere af menthol den gang. Det var i lang tid ret umuligt at opdrive Zulu lakrids, og jeg tror slet ikke de blev lavet i en overgang, men nu fåes de stort set overalt.
Skrevet af Jim Jensen den 4/5-07 kl. 11:37 Kommentarer (0)
Zulu er det bedste
Zulu lakrids er det bedste slik man kan få. Jeg kunne aldrig finde på at køre i min bil uden at have en pose Zulu lakrids. Haribo har tidligere været så venlige at fortælle mig hvilke butikker jeg kunne købe Zulu i, det er nemlig ikke så mange steder at man kan finde verdens bedste lakrids.
Skrevet af Kenneth Andersen den 3/5-07 kl. 02:28 Kommentarer (2)
SLIKLEKSIKON I TAL
Opslag: 717
Vurderinger: 76716
Anmeldelser: 1414
SIDST SØGTE
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
SENESTE ANMELDELSER
Forbehold     |     Om slikleksikon