FORSIDEN PROJEKTER SENESTE ÆNDRINGER TILFÆLDIGT OPSLAG HJÆLP KONTAKT
 
INDEX   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å  
FIND DIT SLIK
Type:
Form:
Farve:
BEDST VURDEREDE SLIK
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
NYESTE OPSLAG
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
NEGERHOVEDER
De store....
de store negerhoveder, man kan få i "bland slev slik" er langt bedre end de små i poserne.
Skrevet af Mads Holm den 7/9-11 kl. 21:30 Kommentarer (0)
Super gode
Spiser sjældent lakrids men har altid været hardcore racist så kunne ikke stå for chancen for at tygge nogle negerhoveder,elsker også at give dem til fremmede og ligge trykket på negerhoveder på en måde så nogle får ondt i røven.....ikke nogen nem verden at rette op for folk der går op i den slags petitesser ;)
Skrevet af H.H.Larsen den 24/9-09 kl. 22:53 Kommentarer (0)
Dejlige neger hoveder
Sjove neger hoveder, der præcis ligner de souvenirs vi er har med hjem fra en bedårende negerlandsby i Sydaerika sidste sommer. Selve konsistensen er lidt mærkelig, men ikke des mindre en stor favorit han min mand og jeg :)
Skrevet af Ulla Andersen den 13/12-08 kl. 22:13 Kommentarer (0)
\"Store hoder\"
Jeg kalder dem bare "hoder" og er min absolutte yngligslakrids! Man kan få dem i to størrelser, men det skal altså være de "store hoder" i løs vægt, for de har den bedste saft og kraft og holder længe.
Skrevet af Lakrisanne den 4/10-07 kl. 15:19 Kommentarer (0)
De smager godt men klistrer.
De er GODE men klistrer forfærdelig i tænderne
Skrevet af carl elbæk weise den 4/8-07 kl. 16:28 Kommentarer (0)
Sort snak om sjov slik...
Negerhoveder forbliver at hedde 'Negerhoveder' i mit hoved, og jeg er alt andet end racist - men til gengæld både nostalgiker og humanist! Det er flere år siden jeg har smagt den ægte vare som jeg minder den fra min barndoms biograftures Negerhoveder, i 1980'erne, så jeg vil glæde mig til at prøvesmage de her omtalte Lollipops. Som alternativ hertil kan jeg anbefale ægte Engelsk Lakrids, som giver associationer til hin forgangne Negerhoveder. Velbekomme :-)
Skrevet af Thomas den 30/7-07 kl. 19:51 Kommentarer (1)
Lækre hoveder
Elsker dem de smager så godt skal altid blande dem ned i min slik pose helst 6 stk.!!!!
Skrevet af Mig den 21/7-07 kl. 18:30 Kommentarer (0)
Negerhoveder i skippermix er anderledes
De negerhoveder der findes i skippermix er af en helt anden type end dem man køber i løs vægt. Skippermix-hovederne er blødere og har meget mere salmiaksmag end dem man køber i løs vægt og kan bedst sammenlignes med små piratos. Løs-vægts-hovederne er derimod af smag og konsistens meget mere a la abc-lakridserne.
Skrevet af Andreas den 12/7-07 kl. 19:41 Kommentarer (0)
Lakrids !
LAKRIIDS ! Faktisk tror jeg aldrig jeg har smagt det men derfor kan du jo godt smage det, eller hvad man siger hvis man overhovedet siger noget`?
Skrevet af JAPPE den 25/6-07 kl. 10:52 Kommentarer (0)
KLAMT!!
DEt lyder godt nok klamt .. ?? At æde negerhoveder ?? det er da rasistisk ?? Har ikke smagt dem men har da heller ikke lyst !! :(
Skrevet af Den uracistiske den 25/6-07 kl. 10:50 Kommentarer (2)
MUMS !!!
Sød-saltet lakrids,.. MUUMS ,. Jeq elsker den ladrids jeq er faktisk en lakrids elsker,. Jeq kan godt lide larids s0m er stærk sød saltet ,. Hmm ,. Meen det er ret irriterne at Laridser sidder fast i tænderne,.. !!!
Skrevet af Rebecca den 25/6-07 kl. 10:28 Kommentarer (1)
Ikke racistiske, men lækre!
Hvad er det for noget pjat at kalde dem racistiske? Lakridserne hedder Lollipops (ergo er navnet, der kan fornærme i dag, forlængst udskiftet - på lige fod med andet slik som negerboller og negerpenge). De smager så godt, selvom de på et tidspunkt blev ændret lidt, og det er afgjort en af mine yndlingslakridser. I øvrigt minder lakridsfigurerne mest om de træmasker, der bliver produceret i stort omfang til bl.a. turistindustrien - i AFRIKA, så hvor er det lige det skulle være racistisk? Det er kulturelle figurer, ligesåvel som Lollipops er et lille stykke velsmagende dansk kultur. Uhm.
Skrevet af Tørøjnene den 10/5-07 kl. 11:35 Kommentarer (0)
RACISTISKE HOVEDER
De burde være taget af markedet for længest - da de protræterer folk af afrikansk herkomst forkert - overvejer at starte en retsag på dette alene... spis et negerhoved?????.. hvor nedladende kan det være.. som slik producerende hvid europæer burde man vide bedre :-(
Skrevet af Claudio den 8/5-07 kl. 15:58 Kommentarer (6)
Mums
De her smager super qodt :b
Skrevet af xD den 2/5-07 kl. 21:15 Kommentarer (3)
Klæbrig men velsmagende
De her lækre lakridshoveder indgår altid i min slikpose når jeg blander selv. Dog kun 2-3 stykker, for mere kan kæberne ikke kværne. Det er en sej og klæbrig lakrids, som tager tid at tygge sig igennem - som bonus har man dem så hængende i tænderne rimeligt længe efter... Til trods for disse genvordigheder er det en favorit pga. den gode salt-søde smag. Der findes en mindre udgave af negerhovederne i en blandet pose fra Haribo, men her er smagen mere markant saltet og de er i mine øjne ikke lige så gode som de store hoveder.
Skrevet af Sarah den 1/5-07 kl. 15:03 Kommentarer (0)
SLIKLEKSIKON I TAL
Opslag: 720
Vurderinger: 73503
Anmeldelser: 1414
SIDST SØGTE
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
SENESTE ANMELDELSER
Forbehold     |     Om slikleksikon