FORSIDEN PROJEKTER SENESTE ÆNDRINGER TILFÆLDIGT OPSLAG HJÆLP KONTAKT
 
INDEX   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å  
FIND DIT SLIK
Type:
Form:
Farve:
BEDST VURDEREDE SLIK
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
NYESTE OPSLAG
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
LAKRIDSPIBE
Jeg ryger kun lakridspiber
Med lyserødt krymmel i kasser fra grænsekiosker, bliver det altså ikke bedre. Er flere gange "kommet til" at hapse to-tre stykker. Den skal selvfølgelig spises fra piberøret og ned, så det sidste man spiser er det stumpe stykke med krymmel. Har set, at man kan få det uden krymmel.
Skrevet af JEGRYGERKUNLAKRIDSPIBE! den 14/1-10 kl. 22:37 Kommentarer (0)
Stik piben ind...
Jeg kan netop godt lide at piben bliver lidt hårdere i konsistensen, så derfor er jeg ikke tilhænger af indpakning. Og det røde krymmel er bestemt et must! ellers køber jeg ikke.
Skrevet af Hanne den 7/5-09 kl. 10:27 Kommentarer (0)
Sød og lækker
~En super skøn ting, de er så lækre søde, cremede og bløde...det er bestemt noget der skal prøves~
Skrevet af guccifisken den 27/1-09 kl. 20:30 Kommentarer (0)
Med blå kugler
Jeg er så gammel en lakridspibekender at jeg kan huske den gang man kunne får pibe med blå kugler. Det var samme ikke en saltlakridsvariation, som man godt kunne foranlediges til at tro.
Skrevet af enur den 18/12-08 kl. 20:44 Kommentarer (0)
Lakrids pibe
Lakridspiben er som andre nævner en sand klassiker, og med dens afrundede smag, den perfekte fylde, materialitet og dens unikke form samt helt særlige symbolværdi er det heller ikke noget under at stadig flere sætter den højt højt oppe på listen over verdens absolut mest værdifulde kulturarv. Kendere diskutere til stadighed hvorvidt lakridspiben har vundet på plastik indpakningen, da en god pibe(akkurat som en vin) har brug for modningstid, og netop denne mulighed for at modne under optimale omstændigheder (i lag i den traditionelle kasse ved stuetempratur) og derved selv bestemme over sin pibes karakter er savnet. Dog møder man ved plastik indpakningen ikke risikoen for en totalt overmodnet pibe, men at krymmlet på toppen er blevet sparet væk er slet og ret en skandale. Ingen bør acceptere en pibe uden krymmel.
Skrevet af christian F den 3/11-08 kl. 22:33 Kommentarer (0)
Hvor er det røde krymmel blevet af?
Da jeg var barn, var piberne ikke indpakket i plastik og 'tuden' var lige dybbet i små røde sukkerkugler. De så meget finere ud og det lille 'krydderi' satte prikken over i'er. Plastikken er selvfølgelig mere hygiejnisk, men tilgengæld er begejstringen for en helt ny æske (bløde) piber en yderst sjælden fornøjelse, for takke være den lille indpakning er man altid sikker på en blød og lækker pibe. Men hvor er det røde krymmel blevet af?
Skrevet af Louise Paprika den 24/3-08 kl. 22:19 Kommentarer (0)
En kortfattet klassiker
Udmærket, men kortfattet artikel. Vi savner dog et historisk overblik over lakridspibens historie, producent, ophavsland osv.
Skrevet af Pibs den 9/2-08 kl. 18:33 Kommentarer (0)
En rigtig og sand klassiker
Lakridspiben er virkelig en klassiker som bør nydes og 'bobbes' lidt på, hvorefter man så tærer sig igennem dens "lakridslige" og søde smag. En sand klassiker.
Skrevet af Bobber Bob den 9/5-07 kl. 00:27 Kommentarer (0)
En klassiker
Lakridspiben er en klassiker. En rigtig god lakrids, lidt sød, men god. Mig bekendt fås piberne der pakkes individuelt i pose (som på billedet), kun uden det lyserøde krymmel, mens piberne i de store æsker hvor piberne ligger side om side, sælges med krymmel. Krymlen er også en tradition, idet den originale lakridspibe kun kunne fås MED krymmel.
Skrevet af Empyrium den 4/5-07 kl. 15:28 Kommentarer (4)
SLIKLEKSIKON I TAL
Opslag: 717
Vurderinger: 76716
Anmeldelser: 1414
SIDST SØGTE
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
SENESTE ANMELDELSER
Forbehold     |     Om slikleksikon