FORSIDEN PROJEKTER SENESTE ÆNDRINGER TILFÆLDIGT OPSLAG HJÆLP KONTAKT
 
INDEX   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å  
FIND DIT SLIK
Type:
Form:
Farve:
BEDST VURDEREDE SLIK
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
NYESTE OPSLAG
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
LAKRIDSKONFEKT

Lakridskonfekt er en blanding af lakridsprodukter med pasta- og gelé-agtige tilføjelser, der sælges som en blanding. Lakridskonfekt er typisk lavet af lakrids, sukker, kokosnød, anis-gelé, frugt-tilsætningsstoffer og gelatine.

Bassett var de første på markedet med en lakridskonfektblanding, hvor det blev produceret i Sheffield, England, af Trebor Bassett (nu en del af Cadbury).

Lakridskonfekt bliver produceret over hele verden og er populær særlig i Europa og Nordamerika. Sydafrikas slikgigant Beacon producerer det i stor stil og eksporterer til f.eks. Australien og Portugal.

Bassett har en original historie om hvordan lakridskonfekten (liquorice allsorts) blev til; I 1899 tabte en af deres salgsfolk, en Charlie Thompson, en stor bakke med slikvareprøver foran en kunde, og fik på den måde blandet alt deres slik sammen ved et uheld. Kunden, der eller sikkert havde været meget for at købe, blev fascineret af det flotte mix, og bestilte straks en blanding. Bassets begyndte starks at masseproducere blandingen, der blev meget populær.

Der er 7 slags slik i de originale lakridskonfektblandinger. De har ingen unikke navne, men kan beskrives som følger:

Anmeldelser
De runde med krymmel.
- er absolut bedst : D...
Se alle anmeldelser (3)
SLIKLEKSIKON I TAL
Opslag: 717
Vurderinger: 76716
Anmeldelser: 1414
SIDST SØGTE
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
SENESTE ANMELDELSER
Forbehold     |     Om slikleksikon