FORSIDEN PROJEKTER SENESTE ÆNDRINGER TILFÆLDIGT OPSLAG HJÆLP KONTAKT
 
INDEX   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å  
FIND DIT SLIK
Type:
Form:
Farve:
BEDST VURDEREDE SLIK
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
NYESTE OPSLAG
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
KVIKKLUNSJ

Kvikklunsj er en norsk chokoladebar fra firmaet Freia. Det er en chokoladebar med kikseknas og er betrukket med lys chokolade.

Den blev lanceret første gang i 1937. Den er blevet produceret, distribueret og solgt i Norge hvert år frem til i dag med undtagelse af en periode fra 1941 til 1949. Dette stop i produktionen skyldtes verdenskrigens påvirkning af de europæiske forsyningskæder, bl.a. var der mangel på sukker og en for dårlig melkvalitet.

Chokoladebaren markedsføres til brug i fjeldet og har de norske regler for færden i fjeldet printet på bagsiden af indpakningen. Brandets karakteristiske farver bruges meget indenfor fjeldsport på f.eks. huer og vanter.

Der sælges ca. ni kvikklunsj-barer pr. nordmand om året - tre af dem sælges i påsken.

Der har tidligere været versioner med smag af blåbær og appelsin. Oprindeligt blev de produceret med mørk chokolade, men det er i dag udskiftet med mælkechokolade.

Kvikklunsj minder utrolig meget om "Kit Kat"-chokoladebaren. Der har tidligere været et søgsmål fra Nestlé, der ejer Kit Kat. Søgsmålet blev afvist.

En undervurderet chokoladebar!

Smager bedst på fjeldet

Bedømmelser
4,0 ud af 5 (baseret på 147 bedømmelser)
Giv din bedømmelse
Anmeldelser
Overskrift?
Min mor er nordmand så of course har jeg smagt dem, min mormor sender mig tit pakker fyldt med kvikklunsj. Anyways, Kvikklunsj er den bedste sjokolad...
Se alle anmeldelser (6)
SLIKLEKSIKON I TAL
Opslag: 717
Vurderinger: 76716
Anmeldelser: 1414
SIDST SØGTE
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
SENESTE ANMELDELSER
Forbehold     |     Om slikleksikon