FORSIDEN PROJEKTER SENESTE ÆNDRINGER TILFÆLDIGT OPSLAG HJÆLP KONTAKT
 
INDEX   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å  
FIND DIT SLIK
Type:
Form:
Farve:
BEDST VURDEREDE SLIK
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
NYESTE OPSLAG
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
GAJOL
Gammel grøn gajol
Det har været de del varianter, særligt med en del forskellige grønne farver. Den bedste af dem er dog den gamle fra 80'erne og start 90'erne, den var ikke blandt de mest populære, men den havde en helt speciel smag som jeg savner i dag. Mon nogen kan huske den? Ellers foretrækker jeg de velkendte blå og røde. Sidstnævnte er dog helt uforståeligt udgået i 2014, det gør man bare ikke med en klassiker Toms!
Skrevet af Bjørn den 22/8-15 kl. 03:25 Kommentarer (0)
Blå Gajol
Jeg har i rigtigt mange år nydt denne lille dejlige pastil.Pludselig var den i alle butikker blevet sukkerfri, og den smager ikke godt og har ikke samme gode virkning. Ved kontakt til fabrikken blev det oplyst at den stadig fremstilles med sukker og SuperBest kæden kan føre den. Hurtigt til vor gode lokale SuperBest Viby Lavpris og fik en god snak med slikdisponenten og så var den gode gamle på hylden igen. Og alle mine sorger forbi! God service af fabrikken og Viby Lavpris Viby Sj.
Skrevet af Erik den 23/8-12 kl. 02:36 Kommentarer (2)
Skindet og Gajol bedrager
Gajol er godt lakrids. det kan vi nok alle blive enige om. men det er en lille ting ved gajol som er en smule træls. Jeg købte en af de der 2-paks gajoler, og da jeg så kom hjem og åbnede pakken for at fylde kæften med salmiak lakrids, ville jeg lige læse Gajol's berømte lommefilosofi først. Der stod følgende "Skindet og tricktyve bedrager" hvilket jeg ikke vil kalde filosofi. men jeg tænkte ikke mere over det, og spiste nu mine dejlige gajoler. Da jeg i min lakrids rus var færdige med min første pakke, og kunne mærke at abstinenserne begyndte at indtræffe, åbnede jeg fluks min anden pakke. Som førnævnte sitiuation læste jeg først lommefilosofien, inden jeg proppede mig med lakrids. Men denne gang blev jeg virkelig skuffet. Der stod nemlig som følgende "Skindet og tricktyve bedrager". Jeg tabte pakken af bare forskrækkelse, og skuffelse over gajol. jeg havde jo lige glædet mig til noget nyt filosofi, men der stod bare det samme. jeg kan godt forstå at de trykker det samme på pakkerne mange gange, men det burde ikke ske når det er en 2-paks. Derfor kun 3 stjerner herfra.
Skrevet af Runi den 28/10-08 kl. 19:19 Kommentarer (2)
Ga-Jol salmiak lakrids
Denne nye pastil smager bare rigtig godt for en gammel lakridselsker, og så er den sukkerfri, dvs lidt lavere kulhydrat- og kalorieindhold end andet lakrids, men ikke kalorieneutral!! Pastillen varierer lidt i hårdhedsgrad, de bløde er de bedste. eneste problem er en gevaldig høj kilopris på knapt 400 kr. (9 kr. for en æske med 23 gram) Findes nogen gange på tilbud til omkring 9- 12 kr. for 2 æsker.
Skrevet af Ida den 5/6-07 kl. 14:19 Kommentarer (0)
SLIKLEKSIKON I TAL
Opslag: 717
Vurderinger: 76716
Anmeldelser: 1414
SIDST SØGTE
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
SENESTE ANMELDELSER
Forbehold     |     Om slikleksikon