FORSIDEN PROJEKTER TILFØJ OPSLAG SENESTE ÆNDRINGER WEBLOG TILFÆLDIGT OPSLAG HJÆLP KONTAKT
 
INDEX   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å  
FIND DIT SLIK
Type:
Form:
Farve:
BEDST VURDEREDE SLIK
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
NYESTE OPSLAG
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Sådan skriver du en slikleksikon-artikel

Alle kan tilføje nye opslag til Slikleksikon. Før du går i gang med at skrive skal du foretage en søgning på ordet for at sikre dig, at det ikke findes i forvejen. Hvis det gør er du velkommen til at rette i det der allerede er skrevet.

Hvis opslaget ikke findes, skal du tage stilling til, om der er tale om et slik-opslag, dvs. et opslag om et bestemt stykke slik som f.eks. saltbomber, eller om du skal skrive et begrebs-opslag, dvs. et opslag om lakrids generelt.

Til slik-opslagene skal man vælge forskellige variable, som sliktype og form, fra drop-down-menuerne. Det er vigtigt at man gør det omhyggeligt, da det er disse variable, der gør at man kan finde slikket igennem ’Find dit slik’.

Tilføj dit opslag her

Indtast sliknavn eller begreb:

Vejledning til indhold og opbygning

Artiklen du skriver kan med fordel have nedenstående opbygning.

Indledning: Beskrivelse af hvordan slikket ser det ud, og hvordan det smager. Start med en enkelt sætning, der indeholde r begge dele, og uddyb derefter hvis nødvendigt. Eksempel på introsætning: " "Bananformet skumfigur med stærk smag af banan og overtræk af mørkt chokolade".
Eksempel på uddybning:Bananskummet er mere klistret end uovertrukne skumtyper, og det har en flot klar gul farve. Blandingen af skum og chokolade giver et sprødt bid med blød tyggeoplevelse".

Produktinfo: Hvem laver slikket og kommer det i poser, løs vægt eller noget andet.

Historie: Hvornår blev slikket opfundet, i hvilket land, af hvem (enten person eller producent) og har det udviklet sig i tidens løb, som f.eks. negerhoveder, der engang kun kom i en størrelse og som nu fås i 3.
Er slikket stadig i produktion? Hvis ikke, er det vigtigt at vide hvornår det udgik.

Særlige kendetegn: Er der noget særligt ved slikket, der er værd at bemærke? Som f.eks. Mentos, der kan få Pepsi-flasker til at eksplodere, Tyrkisk Peber der bruges i drinks eller skildpadder, der bruges i både kager og is. Alle tips og ammestuehistorier om slikkets healende evne er velkomne.

Afrunding: I slutningen af artiklen er du meget velkommen til at linke ud til andre steder, der beskriver slikket.

SLIKLEKSIKON I TAL
Opslag: 718
Vurderinger: 67037
Anmeldelser: 24351
SIDST SØGTE
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
SLIKBLOG
28. januar 2009
Slikleksikon på Facebook
24. december 2008
Sweet Christmas #24
23. december 2008
Sweet Christmas #23
SENESTE ANMELDELSER
Forbehold     |     Om slikleksikon
 
http://hoel-it.dkhttp://hoel-it.dk/Om%20hoel-it.dk/indexom.htmlhttp://hoel-it.dk/Serviceydelser/indexserv.htmlhttp://hoel-it.dk/Priser/indexpri.htmlhttp://hoel-it.dk/Support/indexsupport.htmlhttp://hoel-it.dk/Kontakt/indexkont.htmlhttp://hoel-it.dk/ITanalyse/indexIT.htmlhttp://hoel-it.dk/Private/indexprivate.html