FORSIDEN PROJEKTER TILFØJ OPSLAG SENESTE ÆNDRINGER WEBLOG TILFÆLDIGT OPSLAG HJÆLP KONTAKT
 
INDEX   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å  
FIND DIT SLIK
Type:
Form:
Farve:
BEDST VURDEREDE SLIK
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
NYESTE OPSLAG
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Hjælp

Hvad er slikleksikon?
Slikleksikon er et opslagsværk om slik, skrevet af brugerne. Målet med det er, at afdække alt slik, så man altid kan slå sin yndlingsslik op. Vi vil også gerne have slik beskrevet, som ikke længere er i produktion, da det er en del af vores kulturhistorie.

Hvordan bruger jeg slikleksikon?
På slikleksikon kan du søge i alle artikler, du kan rate slik, du kan anmelde slik og du kan selv skrive artiklerne. Du må linke til artiklerne og bruge det materiale der er i dem, så længe du angiver, at du har materialet fra Slikleksikon.org.

Hvordan skriver jeg en ny artikel på slikleksikon?
Hvis du vil skrive en artikel på Slikleksikon, så søg først og find ud af, om der allerede er skrevet om det. Det gør du ved at bruge søgefeltet i øverst i højre hjørne; hvis du f.eks. søger på ’saltbomber’, så vil du få den artikel, der allerede er skrevet om saltbomber. Den kan du redigere ved at klikke på redigér-fanebladet.
Hvis du søger på noget slik, som ikke findes i Slikleksikon, så vil du blive tilbudt at oprette en artikel med det navn. Læs mere om hvordan du skriver en artikel

Hvordan laver jeg en anmeldelse?
For at skrive en anmeldelse, skal først finde det slik, du vil anmelde inde på Slikleksikon (det er måske også en god idé at have et stykke af slikket ved hånden, så du ved hvad det er du skal beskrive). Når du er inde på artiklen, så klik på fanebladet ’anmeldelse’ og så kan du bare gå i gang. Husk at bevare den gode tone; vi er her fordi vi elsker slik.

Må andre rette i de tekster jeg har skrevet på slikleksikon?
Ja, det er hele ideen. Ligesom på wikipedia.org må alle åbne en artikel og rette i den, hvis de har noget at tilføje, hvis de har rettelser eller forbedringer. I de tilfælde hvor der opstår krig over et opslag forbeholder vi os retten til at lukke for redigeringsfunktionen på det pågældende opslag. Som på gængse wiki’er, så bevarer vi historikken i vores database, så i det tilfælde at en artikel bliver saboteret, så aktiverer Slikleksikons moderatorer blot en tidligere version af artiklen.

SLIKLEKSIKON I TAL
Opslag: 718
Vurderinger: 67035
Anmeldelser: 24289
SIDST SØGTE
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
SLIKBLOG
28. januar 2009
Slikleksikon på Facebook
24. december 2008
Sweet Christmas #24
23. december 2008
Sweet Christmas #23
SENESTE ANMELDELSER
Forbehold     |     Om slikleksikon
 
http://hoel-it.dkhttp://hoel-it.dk/Om%20hoel-it.dk/indexom.htmlhttp://hoel-it.dk/Serviceydelser/indexserv.htmlhttp://hoel-it.dk/Priser/indexpri.htmlhttp://hoel-it.dk/Support/indexsupport.htmlhttp://hoel-it.dk/Kontakt/indexkont.htmlhttp://hoel-it.dk/ITanalyse/indexIT.htmlhttp://hoel-it.dk/Private/indexprivate.html