FORSIDEN PROJEKTER SENESTE ÆNDRINGER WEBLOG TILFÆLDIGT OPSLAG HJÆLP KONTAKT
 
INDEX   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å  
FIND DIT SLIK
Type:
Form:
Farve:
BEDST VURDEREDE SLIK
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
NYESTE OPSLAG
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
LAKRIDSPIBE
En klassiker
Lakridspiben er en klassiker. En rigtig god lakrids, lidt sød, men god. Mig bekendt fås piberne der pakkes individuelt i pose (som på billedet), kun uden det lyserøde krymmel, mens piberne i de store æsker hvor piberne ligger side om side, sælges med krymmel. Krymlen er også en tradition, idet den originale lakridspibe kun kunne fås MED krymmel.
Skrevet af Empyrium den 4/5-07 kl. 15:28 Kommentarer (4)
Kommentarer til anmeldelsen
Anonym: Hanna Andresen d. 30/-08 kl. 00:49
Sjølund Lakridspibe Nyder Laug har for den 29. dec 2008 for 15. år i træk afholdt bedømmelse af Lakridspiber, privat ved Skamlingsbanken. Her blev Karin Dahl Hansen´s artikel fra Kristlig Dagblad, om hvorvidt EU-parlamentets sundhedsudvalg overvejer at forbyde Lakridspibe, på grund af faren for, at børn med tiden, kan udvikle ryger afhængighed hos børn, taget op til en alvorlig diskusion. De lokale Lakridspibe Nydere var enige om at der er grund til alvorlig bekymring for Lakridspibernes fremtid, hvis EU skal til at rode rundt i dette emne. Vi kræver at det fremskaffes beviser for den formodede afhængighed før Lakridspiberne er ofres på et så spinkelt grundlag af formodninger !
Anonym: eva d. 16/-07 kl. 02:29
til troels: har set nogle i små enkle poser uden krymmel, som også er af mærket skippers pipes. Kan ikke finde dem med krymmel uden det er i de store æsker fra tax free?
Anonym: Donnerborg d. 9/-07 kl. 12:25
Nej nu må jeg lige stoppe dette vanvid. Som formand for Danmarks eneste lakridspibeforening, Dansk Amatør Lakridspiberygersamfund, må jeg straks rette denne misforståelse.
De store piber har INTET at gøre med de små lækre snader med krymmel (det er jo ilden), som vi bapper på i foreningen. En klassisk lakridspibe skal være af mærket Skippers Pipes.

Venlig hilsen
Troels Donnerborg
Anonym: Mad Hornet d. 5/-07 kl. 13:02
Det er en rigtigt klassiker, og en rigtig god en. Det er nu ikke korrekt, at piberne kun fås som små i enten plast, eller ligger i store æsker. På vores lokale tankstation kan man købe nogle kæmpe piber uden krymmel. Mums!
SLIKLEKSIKON I TAL
Opslag: 719
Vurderinger: 68197
Anmeldelser: 1425
SIDST SØGTE
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.