FORSIDEN PROJEKTER SENESTE ÆNDRINGER WEBLOG TILFÆLDIGT OPSLAG HJÆLP KONTAKT
 
INDEX   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å  

22. april 2007

Sliknavngivning

Gemt under: slik, navn, malaco, katjes — admin @ 21:11

Jeg er i de sidste uger blevet opmærksom på et stigende problem indenfor sliknavngivning. Vi kender jo alle vores labre larver og vores matadormix, men hvad med alle de forholdsvis anonyme sliktyper i de blandinger, hvor det enkelte slik ikke er ophøjet til løsvægtssalg? Løsvægtsslik er stort set altid navngivet (medmindre det er illegal import fra Sveriges løsgodis-slaraffenland), men hvad hedder enkeltslikket i Malacos Salt & Blandet? Hvad hedder de små røde fuckers med chillismag? Hvad hedder de søde bløde brune muslingeskaller? Og hvad med de 3 salte versioner, hvor den trekantede smager af kandiserede violer? Der er ikke megen hjælp at hente på Malacos egen hjemmeside.

Alt for meget slik henslæber livet i anonymitet; og det er uretfærdigt, for det er ikke mindre elsket end deres navngivne kolleger. Er det okay, at Malaco henkastet refererer til vingummierne på billedet som ‘de to-farvede mænd’ i deres Familie Mix blanding, som om de er heldige blot at blive nævnt, og er det i orden, at ingen kan erklære deres kærlighed til Katjes røde vingummi-skumtoppe, fordi de ikke har noget navn? Det synes jeg ikke. På Slikleksikon arbejder vi på sagen, men det er ikke nemt. Løsningen kan meget vel blive, at vi - slikelskerne - selv må navngive alle vores ukendte sukkerkammerater derude. Alt andet er skammeligt.

9 kommentarer »

 1. […] Posted april 30th @ 04:39 by René De gæve slikmunde bag Slikleksikon (blogfeed) har nu kastet siden ud i cyberspace. Slikleksikon er en wiki, en slikvidensdatabase, hvor brugerne selv beskriver alskens forskellige slags slik, giver det forskellige karakterer og skriver anmeldelser. Deres tag-line er i øvrigt helt fantastisk: “viden feder ikke”. Havde du i øvrigt nogensinde tænkt over, at noget slik ikke engang er navngivet? […]

  Pingback af Mmmmm … slik! | shevy.dk — 30. april 2007 @ 03:39

 2. God idé at lade brugerne være med til at bestemme navnene, når nu producenterne ikke har fantasien til det - jeg fornemmer muligheden for en afstemning med navne for hvert enkelt stykke slik der ikke har et navn.

  Ellers må der nedsættes et udvalg der har til formål at opstøve navnene på slikstykker der pt er navnløse. Oftest har producenterne jo et eller andet de kalder det internt… jeg har ihvertfald svært ved at forestille mig operatøren der om morgenen får afvide hun i dag skal stå ved maskinen der producerer “de der små røde nogen der smager lidt af jordbær, men også lidt af karamel hvis de ikke er for varme”

  Kommentar af Lusk — 30. april 2007 @ 10:21

 3. Jeg tror vi skal have et Råd for Sliknavngivning. Det må være vejen frem. Slikleksikon er gerne vært. Forestiller mig, at industrien måske kunne overtales til at stille slik til rådighed…?

  Kommentar af emme — 4. maj 2007 @ 20:43

 4. jeg kan godt lide skolekridt - de skulle bare være lidt større end tilfældet er

  Kommentar af poul erik — 14. maj 2007 @ 08:58

 5. Kan det passe at de små mænd nedstammer fra de ældgamle Jolly/-ie? Og var det ikke det de hed? Husker reklamerne fra bagsiden af Anders And bladene fra min barndom meget tydeligt. Dog ikke tydeligt nok til at være sikker på om de rent faktisk hed Jolly.

  Kommentar af Njaf — 21. februar 2010 @ 22:59

 6. Please let me know if you’re looking for a author for your weblog. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back
  to mine. Please blast me an email if interested. Thanks!

  Here is my blog fastcashadvancepaydayloans.com

  Kommentar af fastcashadvancepaydayloans.com — 6. februar 2013 @ 05:08

 7. membunuhnya. Dia sudah punya dua alasan untuk melakuDistributor plat kapal besi baja

  Kommentar af henny Kusumawati Tanuhardja — 7. november 2018 @ 07:07

 8. kan ini.Identitas temannya tidak menyebabkan asosiasi posiundangan pernikahan klub bola

  Kommentar af henny Kusumawati Tanuhardja — 7. november 2018 @ 07:07

 9. tif, dan meskipun saya tidak mengungkapkan penolakanAgen besi beton

  Kommentar af henny Kusumawati Tanuhardja — 7. november 2018 @ 07:08

RSS af kommentarer til dette indlæg. TrackBack-URL

Skriv en kommentar

*
For at bevise at du ikke er en bot, skal du indtaste det du ser på billedet
Anti-Spam Image

www.flickr.com
slikleksikon's photos More of slikleksikon's photos
Forbehold     |     Om slikleksikon
 
http://hoel-it.dkhttp://hoel-it.dk/Om%20hoel-it.dk/indexom.htmlhttp://hoel-it.dk/Serviceydelser/indexserv.htmlhttp://hoel-it.dk/Priser/indexpri.htmlhttp://hoel-it.dk/Support/indexsupport.htmlhttp://hoel-it.dk/Kontakt/indexkont.htmlhttp://hoel-it.dk/ITanalyse/indexIT.htmlhttp://hoel-it.dk/Private/indexprivate.html